„Кой открадна сърцето на Пит след Джоли?“ Ето как изглежда новата приятелка на холивудския мачо Брад Пит

Пит нарича Инес „своята приятелка“ и предизвиква фурор сред феновете! 😲😬Актьорът най-накрая разкрива жената, която се превърна в най-голямата му любов след развода! 💘😍 Нейните снимки можете да откриете в тази статия! 👇👇👇

През 2016 г. вероятно най-емблематичната двойка в Холивуд обяви официално развода си, което остави всички техни фенове и почитатели в сълзи. През всичките тези години най-красивата жена в света не беше забелязана с мъж нито веднъж.

Това, което се отнася за бившия ѝ съпруг обаче, е, че той има приятелка вече няколко години. Накрая той нарича дизайнерката на бижута своя приятелка и прави огромен фурор. Изненадващо е, че момичето е с 30 години по-младо от него.

Това доведе до смесени реакции. Някои я намират за дори по-чаровна и привлекателна от Джоли, която заслужаваше много повече да бъде на страната на холивудската звезда, докато други не могат да разберат как Пит се е влюбил в нея.

„Най-важното е, че са се намерили и са щастливи. Нищо друго няма значение!“, „Нямате право да съдите техния съюз. Това зависи изцяло от тях!“, „Мислех, че Пит харесва красиви момичета…“, „Такъв неуспешен избор“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh