„Кой ще й напомни за възрастта й?“ Шер отива на среща с младото си гадже и предизвиква реакция

Шер споделя интимни моменти с приятеля си и не помни на колко години е! 🤤❤️‍🔥 Мъжът, който открадна сърцето на поп легендата, е 4️⃣0️⃣ години по-млад от нея, можете ли да повярвате? 😳😵 Папараци забелязаха двойката на романтична среща и предизвикаха фурор сред феновете! 🤫🧐За обсъжданите снимки – вижте статията! 👇

Световноизвестната, успешна и легендарна поп певица не спира да бъде в центъра на вниманието. Освен дрипавата ѝ музикална кариера, личният ѝ живот предизвиква обществен интерес. Фактът, че емблематичната изпълнителка „предпочита“ да се среща с много по-млади мъже, я превърна в една от най-обсъжданите знаменитости.

За тези, които все още не са наясно, Шер в момента се среща с Александър Едуардс, музикален мениджър, който има общ син с Амбър Роуз. През 2022 г. двойката за първи път е хваната да се държи за ръце и оттогава са неразделни. Това, което хората не харесват в тях, е голямата им възрастова разлика – 40 години.

„Тя намери любовта, той намери парите!“, „Светът се обърна с главата надолу“, „Достатъчно интернет за днес“, „Приличат повече на майка и син, а не на любовници“, „Някой, моля ви, да ѝ напомни за възрастта ѝ!“, „Ако си възрастен и все още си свободен. Тогава не се притеснявайте. Бъдещият ви партньор все още не е роден“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh