„Колко страшно! Престани!“ Ето как безбройните разкрасителни процедури са развалили бившата съпруга на Шварценегер

Бъдете готови да изпаднете в ужас, като видите бившата съпруга на Шварценегер на нови нередактирани снимки! 😱🤐Шивер се появи след множество пластични операции и предизвика фурор с драстичната си трансформация! 🤯🫣 Вижте как изглежда сега в тази статия! 👇👇👇

Наскоро папараци са хванали Мария Шивър, легендарната бивша съпруга на Шварценегер, по улиците на Санта Моника. Обективите на фотоапаратите наскоро са уловили жената, която безвъзвратно е развалила външния си вид. Бившата красавица е трудно разпознаваема.

Да се каже, че тя се е преобразила до неузнаваемост, всъщност няма какво да се каже. В стремежа си към вечна младост тя е претърпяла забележими промени, които за нещастие не само не са успели да й придадат повече чар, но и са й отнели красотата.

„Днес няма да видите нищо по-ужасяващо от това!“, „Какво престъпление е да се развали такава красота!“, „Когато пластичните хирурзи отидоха твърде далеч!“, „Как да не видим това?“, „Арнолд би се ужасил, ако я види сега!“.

Трябва да се спомене, че Мария и Арнолд бяха женени в продължение на 25 години. Бракоразводният процес отне близо 10 години и едва миналата година те се разведоха официално.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh