„Копие на баща си!“ Ето как изглежда днес единствената наследница на Кери и Уумър

През 1987 г. Кери и Уомер посрещат единствената си дъщеря! 😲😍 Джейн вече е пораснала и изненадва с невероятната си прилика с легендарния си баща, чиито нови снимки можете да видите в тази статия! 👇👇👇

Вероятно няма човек, който да не познава този световноизвестен и успешен актьор и комик. Що се отнася до личния му живот, той е бил женен два пъти и е имал редица романтични връзки. Въпреки това има само една наследница.

През 1987 г. Кери и вече бившата му съпруга М. Уомер посрещат първото си и единствено дете Джейн. Скоро обаче връзката им трябва да премине през препятствия и трудности, които оказват голямо влияние върху чувствата им един към друг.

В резултат на това бракът им завършва с развод. Особено известният актьор преживявал лоши моменти и не можел да си представи живота си без нея. Той дори я покани да се присъедини към него на церемонията му на Холивудската алея на славата.

Що се отнася до наследницата им, Джейн се пробва в музиката през 2012 г., но така или иначе не можа да избяга от това да бъде наричана „дете на знаменитости“. Името на легендарния ѝ баща постоянно се споменаваше.

Въпреки това тя се присъедини към баща си в различни проекти, сред които „Как се търкаля Роланд“ и „Глупав и по-глупав“. Участвала е и в телевизионната програма, наречена „Сом“.

Интересува се повече от музиката и планира да свърже живота си с нея. Бракът ѝ с Алекс Сантана е краткотраен, с когото има общ син. Независимо от всичко, тя искрено се гордее с баща си и признава неговия талант.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh