„Копирай и постави!“ Джейсън Момоа представя новата си приятелка и всички казват едно и също нещо

Те се разведоха само преди няколко месеца, но мъжът не си губи времето и намери нова любов! 😉🫣 Звездата от „Игри на тронове“ и „Аквамен“ показа приятелката си и тя изглежда много позната! 🧐🤨Вижте кой открадна сърцето на актьора в тази статия! 👇

Мнозина помнят този актьор от превъплъщенията му в „Аквамен“ и „Игра на тронове“, които издигнаха актьорската му кариера на ново ниво. Личният живот на Момоа също не спира да предизвиква интерес. Всички вече знаят, че първата му и най-голяма любов е Лиза Бонет.

Любовната им история е просто невероятна. Бъдещата звезда е още дете, когато я вижда за първи път по телевизията и веднага се влюбва, като си обещава да я намери и да се ожени за нея по-късно. Колкото и да е изненадващо, той остава верен на избора си и я прави своя съпруга. Никой не е имал представа, че тяхната любовна история някога ще има край.

Само си представете изненадата на всички, когато съпрузите подават молба за развод, бидейки заедно от 12 години и имайки две общи деца! Челюстите на хората паднаха, когато популярният актьор представи новата си приятелка само няколко месеца след развода им.

Двамата бяха уловени заедно да споделят нежна прегръдка. Мненията за техния съюз се различават значително. Някои се радват, че мъжът е щастлив, докато други се съмняват в искреността на чувствата му, отбелязвайки поразителната прилика с бившата му партньорка.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh