„Красива отвътре и отвън“ Фотографът Анвар Хюсеин предоставя на хората достъп до снимките на Лейди Ди

За тези, които все още се съмняват, че принцеса Даяна е била един от най-милите хора на планетата, тази статия е за вас! 🤗❤️‍🩹 Лейди Ди е и един от най-фотографираните хора в историята и това не е без причина! 😏🤌 Тя беше муза на фотографа Анвар Хасейн и в тази статия можете да видите някои от нейните снимки от миналото! 👇

Наследството на фотографа Анвар Хюсеин и неговите наследници продължава повече от 4 десетилетия. Легендарният мъж предава работата си на своите синове. Те вече са доказали големия си талант, като са организирали изложба на редки стокови снимки. Снимките от миналото веднага завладяха милиони хора, спечелвайки си чистото им възхищение.

Ануар не веднъж е признавал, че сред най-любимите му снимки са тези на покойната принцеса. За никого вече не е тайна, че Спенсър е изпитвала особена любов към децата и е била напълно отдадена на синовете си. Тя не можеше да подмине безразлично нито едно дете, особено тези, които бяха в нужда.

Именно през 1996 г. тя отиде в Пакистан и държеше в ръцете си неизлечимо болно дете. Покойната принцеса едва успя да сдържи емоциите си. За съжаление детето почина малко след посещението на лейди Ди. Въпреки щедростта и голямото си сърце, тя беше нещастна в личния си живот.

Сърцето ѝ буквално се пропука, когато принцът публично обяви, че има любовна афера. След това тя облече своята „рокля на отмъщението“ и остави всички без думи.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh