„Красивият Джоуи не е същият“ Сърцеразбивач от комедията, Мат Лебланк на 55 години стана неузнаваем

„Дебел врат и дебел корем!“😬След като се разведе с партньорката си, Мат ЛеБлан се промени толкова много, че разстрои феновете си🙁💔Ще се изненадате, като видите в статията какво е направил стресът с him⬇️⬇️⬇️

Почти всички с удоволствие гледаха телевизионното предаване „Приятели“ и затова всички актьори са много известни. Един от красивите актьори, който играеше чаровния Джо, спечели сърцата на милиони зрители. Много хора все още се интересуват от личния живот на Мат Лебланк, въпреки че след този телевизионен сериал той почти няма успешни роли.

Наскоро папараци забелязаха актьора за първи път от много време насам, докато се разхождаше. Актьорът беше с приятелите си и изглеждаше съвсем различно. Носят се слухове, че това е резултат от факта, че наскоро се е разделил с приятелката си.

Двамата се разделиха през 2020 г., като за съжаление романът им приключи. Оказа се, че този развод е бил много труден за актьора и в резултат на големия стрес той е напълнял и от бившия красив актьор не е останало нищо.

„Какво се случи с него?“, „Изглежда нормално за възрастта си“, „Може да си позволи да изглежда така, както иска“, „Това е негово решение“, пишат интернет потребителите.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh