„Къде е сияйното й лице?“ Камерън Диас е напълно неразпознаваема на последните папарашки снимки

„Прилича на неподдържана баба!“ 👵 Ето какво е направило майчинството с известната звезда Камерън 👩‍👧 Папараците не пропуснаха възможността да я заснемат, която се беше променила до неузнаваемост 📸😬 Сензационните снимки вижте в статията 👇🏻

Камерън Диас е известна като „най-добрата блондинка на 90-те години“․ По това време тя се превръща в една от най-търсените актриси в Холивуд.

На 50-годишна възраст Камерън Диас не се е появявала на екраните от почти 10 години. Тя също така не участва в светски събития. В едно интервю тя обяснява защо е изоставила филмовата индустрия в ранна възраст.

След като приключва актьорската си кариера, Камерън Диас се фокусира върху развитието на бизнеса си. Диас е написала няколко книги за красота и здраве. Неотдавна улични фотографи успяха да заснемат Камерън, докато се разхожда с бебето си.

Забележимите промени във външния вид на Камерън Диас изненадаха феновете. Тя е отслабнала и остаряла много, а много интернет потребители отбелязват, че външният ѝ вид е станал неузнаваем. Някои предполагат, че дрехите и липсата на грим оказват влияние за това. Смятате ли, че тя наистина се е променила, или не?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh