„Къде е скромността, Меган?“ Принц Хари и съпругата му открадват място в курорта „Четири сезона“ във Флорида

Маркъл забрави, че е херцогиня, и облече разкриваща рокля с отворен гръб! 🤬🙄„Нелепо“, „Как смее?“ и други коментари удариха жената! 💬 Дори принцът се чувстваше неудобно до нея! 😬😳 Папараци заснеха кралската двойка да вечеря в курорта „Четири сезона“, а снимките можете да видите в тази статия! 👇

Камери тайно заснеха кралската двойка по време на специална благотворителна вечеря и предизвикаха огромен фурор сред британците. Забележителното събитие се проведе в чест на благотворителната организация Sentebale.


Вечерята се състоя в престижния курорт „Четири сезона“, който може да се похвали с прекрасна гледка към океана и скъпи апартаменти, които струват поне 8000 долара на вечер. Голямо внимание беше обърнато на дръзкото облекло на херцогинята. Тя носеше разкриваща черна рокля с отворен гръб и Хари очевидно изглеждаше некомфортно до нея.

Появата на херцогинята предизвика фурор, който сподели различни мнения за модния ѝ избор. Докато някои й се възхищаваха независимо от всичко, други нарекоха този тоалет „срамен“ и дори „неприемлив“, добавяйки, че Мидълтън никога не би направила това.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh