„Къща като от приказка!“ Едно семейство показа къщата си, направена от рамки на прозорци, и стана интернет звезда

Една двойка оставя всичко зад гърба си и построява мечтаното място за живеене в пустинята! 🤫😍Нека разгледаме къщата, направена от рамки на прозорци! 🧐👏 Вижте снимки на интериора ѝ в тази статия! 👇👇👇

Днешните герои станаха една двойка – Ника и Лила, чието пътешествие да изоставят всичко, да оставят градския живот зад гърба си и да построят уникално място за живеене в дивата природа предизвика интереса на милиони. Хората по целия свят се възхищават на творческото им мислене.

Разбира се, за да вземат такова решение, което променя живота им, са били необходими много време и енергия. Те намират вдъхновение в местните пейзажи и хармония в заобикалящата ги природа. В главата им се появила блестяща идея и те решили да построят къща от рамки на прозорци.

Цялата реконструкция струвала приблизително 500 долара и тяхната решителност. Младата двойка никога няма да забрави подкрепата и всеотдайността на своите приятели. Къщата изглежда вълшебно, особено през нощта, когато многобройните свещи и фенери я осветяват.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh