Логически тест: Имате ли достатъчно високо ниво на интелигентност, за да отговорите на 8 въпроса без грешки?

Здравейте на всички, имаме новина – логически тест за най-умните! Приятели, този тест не само ще провери логическото ви мислене, уменията ви, остроумието ви, но и ще тренира мозъка ви и ще ви даде повод да мислите и да разсъждавате върху задачите! Той ще бъде полезен за мозъчната ви дейност! Готови ли сте? Успех!

Момчето показва на приятеля си нарисувания портрет и казва: "Аз нямам братя или сестри, но бащата на този човек е бил син на моя баща." Кой е изобразен на портрета?
Един мъж беше попитан: "На колко години сте? -Това е достатъчно. Аз съм почти шестстотин пъти по-възрастен от някои от моите роднини. Може ли това да е така?
Шофьорът погледна километража си и видя симетрично число, което се чете еднакво отдясно наляво и отляво надясно - 595 километра. Точно един час по-късно броячът показа следното симетрично число. С каква скорост в км/ч се е движил водачът?
Когато майка ми беше на 31 години, аз бях на 8 години. Сега майка ми е два пъти по-възрастна от мен. На колко години съм аз?
Часовата и минутната стрелка се срещат отново точно след 6 минути. Как върви този часовник?
В един град е построен нов квартал от 100 къщи. Един занаятчия изработил табелки с номера на къщите от 1 до 100. Колко пъти числото 9 се появява на табелките?
Колко е една трета от една четвърт от една десета от 360?
Правоъгълно парче хартия е сгънато 6 пъти наполовина. В средната част на сгънатия лист хартия бяха пробити две дупки. Колко дупки могат да се преброят на листа хартия, когато той се разгъне в първоначалното си положение?
Логически тест: Имате ли достатъчно високо ниво на интелигентност, за да отговорите на 8 въпроса без грешки?
You got {{userScore}} out of {{maxScore}} correct
{{title}}
{{image}}
{{content}}
Like this post? Please share to your friends:
Azbuh