„Любов от пръв поглед“ Кандидат-снимки на тази несъвместима двойка предизвикаха горещи дискусии сред хората

„Той е на 73 години, а тя на 30, и какво от това? За сметка на това той е милионер!“ 😣🙄Този съсухрен старец може да „купи“ сърцето на младо момиче🤯💔Ще останете с отворена уста, след като видите пикантните им общи снимки в article⬇️⬇️⬇️

Любовта и връзките могат да бъдат трудна тема за разговор. За мнозина най-добрата възрастова разлика между партньорите е 5-7 години, а повече вече не е добре․ Ето защо днешната ни тема е много необичайна и противоречива: милиардер се ожени за млад модел. Възрастовата разлика между мъжа и жената е повече от 43 години.

Днешният ни герой Едуардо Константини, 73-годишен милионер, наскоро завърза възела с красивата си 30-годишна партньорка – модела Елина Фернандес. В близкото обкръжение на Едуардо обаче има скептици, които смятат, че Елина би могла да се омъжи само за пари.

Въпреки скептиците, Едуардо не се притеснява да говори за любовта си към младата си съпруга. А Елина не крие привързаността си към съпруга си. Но въпреки това бракът им става повод за дискусии сред интернет потребителите.

Но всички тези критики не са проблем за младото момиче, защото то си остава любяща съпруга и двойката живее щастливо заедно․ Те доказват, че любовта е повече от парите или разликата във възрастта

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh