„Маги и Ралф са на 66 и 89 години!“ Ето ги Чембърлейн и Рейчъл Уорд тогава и сега

Спомняте ли си Маги и Ралф от „Трънливите птици“ 🤭 Ето как изглеждат легендарните звезди от популярния минисериал 40 години по-късно! 😳🤐

Ето ги Р. Чембърлейн и Р. Уорд, които блестящо пресъздадоха образите на Ралф и Маги в „Трънливите птици“. Това е популярен минисериал, излязъл през 1983 г., който бързо се превръща в сензация и пленява милиони зрители по света.

Изтъкнатият актьор, който пресъздава Ралф, е и носител на „Златен глобус“. Рейчъл изпълнява ролята на Маги. Уорд е в романтична връзка с Брайън Брау, който играе съпруга на Маги – Люк.

Екранната им връзка води до брак, в резултат на който имат три деца. Понастоящем Ричард е на 89 години и все още радва верните си фенове със своята харизма.

За голяма изненада на всички той избира различен път и обявява оттеглянето си преди 9 години. Някои все още дават висока оценка на неговия професионализъм и невероятен талант. Докато тези, които са се възхищавали на Маги, сега едва я разпознават.

Въпреки това емблематичните звезди от хитовия минисериал все още са най-добрите за своите верни фенове. Разгледайте ги сега и споделете мнението си!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh