Майчините гени казаха „Сбогом!“ Как изглежда дъщерята на Елизабет Тейлър предизвиква полемика

В 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s тя е олицетворение на женската красота, в която са влюбени милиони! 🫠💘 Именно в 2️⃣0️⃣1️⃣1️⃣ светът каза „Сбогом“ на емблематичната актриса! 💔😓 Минаха години, но светът все още говори за нейната нереална красота! 👏 Но гените ѝ не се получиха! 🫤😬 Задръжте дъх, преди да видите дъщеря ѝ в тази статия! 👇

Няма съмнение, че Е. Тейлър е сред най-емблематичните, желани и признати актриси, запомнена с ролите си в „Клеопатра“, „The V. I. P.s“, „These Old Broads“ и др. Фактът, че е била истинска красавица с ангелски черти, е неоспорим. Необикновената ѝ външност я нарежда сред най-търсените и желани звезди по онова време.

През 2011 г. тя почина вследствие на сърдечен удар, оставяйки света в сълзи и скръб. Мнозина се питат как ли изглежда потомството ѝ. За разлика от световноизвестната ѝ майка, която е била многократно омъжена, дъщеря ѝ Лиза е била омъжена само веднъж и отглежда двама сина.

Макар милиони да предричаха светло и бляскаво бъдеще на дъщеря ѝ, тя не прояви интерес към шоубизнеса и избра да води спокоен живот далеч от светлините на прожекторите. За голяма изненада на всички тя преследва своята страст и става скулптор.

От само себе си се разбира, че хората не спират да сравняват Лиза и нейната емблематична майка, която е оставила завинаги следа в индустрията и чието име никога няма да бъде забравено. Някои дори проявяват недоверие и имат известни съмнения относно това, че Лиза е биологична дъщеря на Тейлър.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh