„Майчинството не й е донесло нищо добро!“ Начинът, по който се е променил семейният живот Розово Нека никой не остане безразличен

Феновете с ужас видяха какво е направило майчинството с Пинк! 😲🤯Една от най-популярните певици на 2000 г. напълня и се промени до неузнаваемост, чиито нови снимки можете да видите в тази статия! 👇👇👇

Една от най-известните и слушани изпълнителки на 2000-те години е Пинк. Истинското ѝ име е Алиша Бет Мур, чиито страхотни песни се превръщат в хитове във всички музикални класации. Начинът, по който се променя успешната певица, обаче не позволява на никого да остане безразличен.

Известно е, че Пинк е решила да избере семейния живот и значително е напълняла. Причината за наддаването на килограми остава неизвестна, но по всичко личи, че тя се чувства комфортно в сегашната си телесна форма.

Да се каже, че майчинството я е променило до неузнаваемост, всъщност няма какво да се каже. Тя е изцяло ангажирана с отглеждането на децата си и се е посветила на семейния живот. Последните ѝ публични изяви едва ли могат да се определят като успешни.

Радикално променената външност на Пинк оставя много какво да се желае. Тези, които я помнят като старата Пинк, със сигурност са били изненадани да я видят в този вид.

Не забравяйте да споделите мнението си по-долу!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh