„Малката кукла е пораснала!“ Ето как изглежда едно необикновено момиче с изразителни очи години по-късно

„Веднъж уникалното момиче се превърна в истинско момче!“ 🫤 Явно годините са променили тази кукла момиче, но към по-лошо 😲😣 Само вижте как изглежда сега в статията ⬇️⬇️⬇️

Момиче на име Айра привлече вниманието на бизнеса с модели благодарение на нереалистичния си външен вид. Родителите ѝ я завели в агенция за модели, за да може целият свят да разбере каква невероятна красота притежава. Когато снимките ѝ се появили в интернет, хората полудели по кукленската ѝ красота.

Айра наистина приличала на кукла Барби. С течение на годините обаче всичко се променило. Животът на Айра като дете бил ограничен, тъй като тя прекарвала цялото си време в участие в различни фотосесии.

Тя можеше да ходи на училище, да играе с приятели и да бъде независима като другите деца на нейната възраст. Оказа се, че родителите ѝ са направили избора вместо нея. С израстването на Айра кукленият ѝ външен вид се променя поради физическите промени в тялото ѝ.

Фирмите за модели престанали да ѝ се обаждат за фотосесии и тя вече не участвала в модни ревюта. Оттогава животът на Ира се е променил, което тя споделя на страницата си в социалните мрежи.

Момичето дори не си спомня детството си и изглежда е изтрило от интернет всички препратки към този период от живота си. Тази история показва, че не можеш да съсипеш детството на децата си. Какво мислите за това?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh