„Малките принцеси на татко пораснаха!“ Рядката поява на Адам Сандлър със семейството му не остана незабелязана

Адам Сандлър показа, че сърцата на дъщерите му, а вече и на момчетата, принадлежат на тях! 😮💘Малките наследнички на легендарния актьор пораснаха! 🧐Вижте как изглеждат Съни и Сейди сега в тази статия! 👇👇👇

Вероятно няма човек, който поне да не е чувал за известния и успешен актьор Адам Сандлър. Освен дрипавата си актьорска кариера, той е и творец, продуцент и всеотдаен баща на двете си очарователни дъщери.

Тези дни легендарният актьор заведе на Червения килим дъщерите си, чиято невероятна прилика с родителите им завладя всички. Може да се каже, че те са наследили най-добрите гени от родителите си и са готови да крадат сърца.

Съни и Сейди са родени през 2008 и 2006 г. Съни вече е пробвала силите си в „Джак и Джил“, „Пиксели“ и „Възрастни хора“. Що се отнася до Сейди, тя има своя актьорски дебют в „Приказки за лека нощ“ и „Хотел Трансилвания“.

Адам Сандлър вече се е подготвил да насочи дъщерите си в развлекателната индустрия, като в същото време е убеден, че те могат да постигнат огромен успех напълно самостоятелно, така или иначе.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh