„Малкият ангел на лидера на Нирвана е пораснал!“ Какво се случи с наследницата на Кобейн след кончината на рок легендата?

Тя губи баща си, когато е само на 1 година, и се бори с лични предизвикателства, така че коя е тя? 🧐🤔Така изглежда и живее днес дъщерята на Кобейн и Лав! 😮🫢 Вижте в каква красавица се е превърнала тя в тази статия! 👇👇👇

Ето я и Франсис Бийн Кобейн. За тези, които не знаят, тя е наследница на К. Кобейн. Очарователното момиченце се сблъсква с първото предизвикателство още на 1-годишна възраст, когато губи скъпия си баща. Тя е споделяла за личните си битки, както и за скорошното си щастие.

Що се отнася до майка ѝ, тя също е известна като забележителна певица и авторка на песни К. Лав. Най-голямата загуба, която бедното момиче някога е преживявало, е кончината на лидера на „Нирвана“.

Въпреки факта, че е прекарала малко време с нея, тя пази всички мили спомени заедно. Рок легендата се самоуби на 27-годишна възраст, оставяйки семейството и феновете си в сълзи и скръб. Що се отнася до личния живот на Франсис, той изобщо не е бил лесен.

На 25-годишна възраст тя се омъжва за музиканта И. Силва, но за съжаление съюзът им завършва с раздяла. По-късно тя отново намира любовта, срещайки Р. Хоун, син на легендата в скейтбординга Тони Хоук.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh