„Малкият син на мама е пораснал!“ Нека разгледаме отблизо церемонията по дипломирането на сина на Клум и Сийл

На адрес 2️⃣0️⃣0️⃣5️⃣ Клум и тогавашният ѝ съпруг посрещнаха своя син! 😮😍 Минаха години и Хенри вече отпразнува своя 1️⃣8️⃣th рожден ден! 🫢⌛ Нека го поздравим за завършването му! 🤗🎉Папараци заснеха супермодела с настоящия и бившия му съпруг и вие също можете да видите снимките в тази статия! 👇

Нека се присъединим към поздравленията на сина на Хайди Клум и Сийл по случай завършването му. Припомняме, че Хенри е роден през 2005 г. и се превърна в истински разбивач на сърца, след като вече отпразнува 18-ия си рожден ден. Това накара бившите съпрузи да се съберат отново за няколко часа, което, разбира се, не убягна на папараците.

Именно през 2012 г. германският супермодел и британският певец се разделиха след 7 години семеен живот. По време на брака си съпрузите имат три общи деца: Хенри, Йохан и Лу. Те обаче продължиха да живеят заедно в името на децата си.

Изборът на бившия супермодел падна върху женствен бледорозов костюм, състоящ се от блейзър и свободен панталон. Що се отнася до настоящия ѝ съпруг, той избра огромна черна риза и подходящи панталони.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh