„Мамините гени са си свършили работата!“ Невероятната прилика на Кийра Седжуик и дъщеря ѝ е в заглавията на вестниците

Бейкън и Седжуик показаха дъщеря си и взривиха мрежата! 🧐😮 Соси е пораснала и се е превърнала в мини версията на майка си! 😍🤭 Никой не вярва на очите си, когато види общите им семейни снимки, които можете да намерите в тази статия! 👇

От само себе си се разбира, че животът и външният вид на децата на известните личности не престават да бъдат в центъра на общественото внимание и да убягват на любопитството на потребителите на мрежата, особено ако става въпрос за поразителната им прилика с родителите им или пък за липсата на такава.

Ето я и Соси, дъщерята на филмовите звезди К. Седжуик и К. Бейкън. Неотдавнашният пост на Кийра, в който тя поздравява наследницата си за рождения ден, направи приликата им още по-видима. Освен външната прилика, Соси преследва актьорска кариера също като родителите си.

Интересното е, че това е избор на самата Соси. Освен това родителите ѝ винаги са заемали неутрална позиция.

„Ако трябва да се събудя за някаква работа, вероятно трябва да е тази“.

Подкрепата и всеотдайността на родителите ѝ са били пътеводител в нейното пътуване към себепознанието. Може да се каже, че тя е не само копие на родителите си, но и интересна личност, която има светло бъдеще пред себе си.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh