Меджай от „Мумията“ 24 години по-късно! Начинът, по който Одед Фер се е променил, предизвика реакция

Може би си спомняте този актьор като Меджай от филма „Мумията“ на 1️⃣9️⃣9️⃣9️⃣! 🎬 Израелската филмова звезда, която изигра главната роля, вече не е същата! 🤫😲 Бившият разбивач на сърца се появява с напълно посивяла коса и очила с дебели рамки, чиито нови снимки можете да откриете в тази статия! 👇

Милиони хора са гледали страхотния филм от 1999 г. „Мумията“, в който блестящо участва известният и признат актьор О. Фер. Тази емблематична роля изведе кариерата му на ново ниво и в това няма никакво съмнение. Времето обаче лети и от излизането на филма са минали повече от две десетилетия.

Колкото и изненадващо да изглежда, Фер вече е навършил 52 години и изобщо не изглежда по същия начин. Дори верните фенове останаха без думи от сегашния му вид, като им беше трудно да повярват, че бившият брюнет-разбивач на сърца вече е с посивяла коса, бръчки и точно като типичен дядо.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Oded Fehr (@fehr.oded)


На някои дори им беше необходимо известно време, за да разпознаят тук звездата от „Мумията“. Никой няма да отрече, че той се е променил коренно, но всички трябва да имаме предвид, че остаряването се отнася за всички без изключение.

„Никой не се подмладява“, „Той вече е на 50 години. Какво очаквахте вместо това?“, „Времето не щади никого!“, „Изглежда секси дори с посивяла коса“, „Остарял е с грация и достойнство“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh