„Мини копието на „Хубава жена“!“ Дъщерята на Робъртс и Модър прави дебютната си поява

На 2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣ те посрещнаха близнаците си! 😍👨‍👩‍👧‍👦The съпрузите винаги са ги криели от светлините на прожекторите, но този път това беше изключение! 😏 Времето мина и дъщеря им се превърна в мини копие на майка си! 🫠💘 Вижте каква красавица е тя сега в тази статия! 👇

Колкото и изненадващо да изглежда, близначките на една от най-популярните двойки вече са отпразнували 20-ия си рожден ден. Колко бързо лети времето! За никого вече не е тайна, че Джулия Робъртс е сред най-скромните и земни знаменитости, които водят живот на абсолютно обикновена жена и дори не позволяват на децата си да имат социални мрежи.

Припомняме ви, че съпрузите имат три общи деца. Те са сред най-издръжливите и дългогодишни двойки, които не веднъж са доказвали любовта и отдадеността си един към друг. Именно през 2004 г. те посрещат близнаците си, а по-късно и сина си Хенри.

Напоследък дъщеря им направи дебютната си поява заедно с баща си. Да се каже, че тя се е превърнала в точно копие на очарователната си майка, няма какво да се каже. Хейзъл се появява с руса коса, приятни черти.

„Генетично благословена!“, „Ксерокопие на емблематичната си майка!“, „Гените на мама са си свършили работата“, „Какво красиво семейство!“

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh