„Мини копията на „Хубава жена“!“ Джулия Робъртс показа порасналите си деца и всички казват едно и също нещо

Именно в 2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣ и в 2️⃣0️⃣0️⃣7️⃣ тя посреща своите 3️⃣ очарователни деца! 🤗😍Най-добре запомнена с ролята си на Вивиан в „Хубава жена“, тя е смятана за един от най-земните родители в шоубизнеса! 🫠👏 Минаха години, а децата ѝ вече са пораснали! ⌛😯Вижте колко много приличат на актрисата в тази статия! 👇

Милиони хора познават Джулия Робъртс с ролите ѝ в „Хубава жена“, „Яж, моли се, обичай“ и други страхотни филми, които я оформиха като една от най-емблематичните, търсени и желани актриси. Интересен факт е, че тя е една от първите актриси в света, които печелят 20 милиона долара за един-единствен филм.

Освен успешната ѝ кариера, личният ѝ живот винаги е предизвиквал обществен интерес. Малцина знаят, че изключителната филмова звезда е била омъжена два пъти. За голяма изненада на много хора Даниел Модър не е бил единственият ѝ съпруг. Първият ѝ съпруг става Лайл Ловет. Въпреки това любовната им история приключва само за две години.

Вторият ѝ и настоящ съпруг е Д. Модър, с когото се запознава за първи път на снимачната площадка на „Мексиканецът“, превръщайки се в една от най-трайните и дългогодишни двойки с него. През 2004 г. те посрещат близнаците си, а през 2007 г. на съпрузите се ражда син.

Бидейки световноизвестна актриса и една от най-красивите жени според списание „People“, тя води живот на напълно обикновена жена и домакиня въпреки славата и успеха си. Тя подхожда правилно към отглеждането на децата си.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh