„Момичета, той сбъдна мечтата ни!“ Умопомрачителната трансформация на площ от 5 кв. м влиза в заглавията на вестниците

Мъж преустрои кухнята си на площ от 5 кв. м и сега тя е мечта за всяка домакиня! 😮😍 Той вдъхна живот на мизерната си кухня и сподели снимки на крайния резултат, които можете да видите в тази статия! 👇👇👇

Колкото и да е трудно да се повярва, превръщането на стая от само 5 кв. м в мечтано място е напълно възможно. Според една популярна поговорка, където има воля, има и начин. За тези, които все още трудно вярват в това, могат да погледнат следното.

Първото нещо, което е разгледал, е подът. Той беше стар и разпадащ се и той можеше да се отърве от стария и да постави балатум. Избрал е конструкция от гипсокартон, където прожекторите са били перфектно монтирани.

Следващото нещо, което взе предвид, беше обзавеждането, което му се стори най-трудната и предизвикателна част. Решил да премахне пясъка от перваза на прозореца и използвал площта му, за да монтира плот. Той служи едновременно като работен и трапезен кът.

На стената се появил стелаж от пчелна пита за различни домакински вещи. Сега там имало всичко необходимо за нормален живот.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh