„Момичето Барби тогава и сега!“ Ето какво се е случило с момичето, приличащо на кукла, и как то изглежда и живее днес

В 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ хората я наричат „най-красивото момиче на планетата“! 💘 Океанските сини очи и ангелските черти на Настя я превръщат в модел още като дете! 😮😍 Тя официално беше 5️⃣th най-красивото дете в света! 🤫 Минаха години и тя вече порасна, чиито нови снимки можете да намерите в тази статия! 👇

От само себе си се разбира, че всички деца са уникални и абсолютно красиви. Има обаче такива, които пленяват милиони с необикновено оформените си черти и неземно очарование. Днешната статия е за една от тях; Настя Князева.

Нейното име се появи сред тези на най-красивите деца в света още през 2017 г. Ангелската ѝ красота я отличаваше от всички нейни връстници и съученици. Никой не можеше да остане безмълвен и да я подмине с безразличие. Още като дете тя привлича вниманието на различни фотографи и агенции за модели.

Непрекъснато получаваше предложения за реклама и работа като модел и хората ѝ предричаха светло бъдеще. Струва си да се спомене, че тя си е сътрудничила с такива марки като Mischka Aoki, Street Beat Kids и Kia Motos. Настя бързо набира популярност и тогава за нея се абонират над половин милион души.

Лицето ѝ е украсявало кориците на много престижни списания. Минаха години и ето някои актуализации. Настя вече е на 12 години и да кажем, че изглежда не по-малко красива, е нищо не казващо. Някои твърдят, че с годините е придобила още повече чар и грация.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh