Момичето, което е обсебено от жълтото, показа абсолютно уникалната си къща и остави всички без думи

Тези, които не харесват жълтия цвят, ще променят мнението си след това! 🤭💛 Собственичката показа своята оригинално проектирана къща и сега всички мечтаят да живеят тук! 😍🫠 Снимки на уникалния ѝ интериор можете да намерите в тази статия! 👇👇👇

Излишно е да казваме, че собственикът на тази оригинална къща е буквално обсебен от жълтия цвят. Това става съвсем ясно още от пръв поглед. Слънчевите и ярки цветове съставляват голяма част от интериора на тази уникална къща.

Този поразителен цвят присъства не само в мебелите, но и в текстила и елементите на интериора, които създават специална атмосфера и придават неповторим колорит на дизайна.

Собственичката на тази изключително красива къща е Елиза, която е буквално обсебена от жълтото и винтидж елементите на дизайна. Всяка част от тази къща е уникална. Повечето от тези елементи са ръчно изработени и идеално подхождат на този сезон – есента.

Изглежда супер приветливо, нали? Наистина е проектирана по творчески и оригинален начин и не може да се сравни с нищо друго.

Това прави вътрешността визуално по-слънчева и по-топла.

Бихте ли искали да живеете тук?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh