„Момичето с ангелско лице е пораснало!“ Ето какво се случи с най-красивото дете в света

Тя е само на 4️⃣, когато започва кариерата си на модел! 🤭😍Навсякъде по света я наричат най-красивото момиче на планетата заради прекрасната ѝ руса коса, сини очи и ангелски черти! 🫠💘Изминаха години и малката сладурана порасна, чиито нови снимки можете да видите в тази статия! 👇

Ето я и Кристина. Тя започва кариерата си на дризльо на съвсем крехка възраст и пленява милиони с неземната си красота и чар. Никой не можеше да откъсне очи от нея и скоро светът я нарече „момичето с най-красивото лице“.


Още на 4-годишна възраст тя започва кариерата си на дризльо и започва да се снима за реклами и да печели слава и популярност. Днес Кристина е вече на 18 години и може да се каже, че е запазила перфектно ангелската си красота и продължава да краде сърца.

Докато някои обвиняват родителите ѝ, че ретушират снимките ѝ и ѝ отнемат безгрижните детски години, другите не могат да не се възхищават на безупречните ѝ и ангелски черти. Никой няма да отрече, че с годините тя е придобила още по-голямо очарование.


Like this post? Please share to your friends:
Azbuh