„Момичето с кукленско лице тогава и сега!“ Ето как изглежда и живее днес Айра, дете, приличащо на Барби

Тя беше 2️⃣, когато светът я нарече момичето с най-красивото лице в историята! 💘😮 Моделиерските агенции не дочакаха да порасне и тя започна да печели пари още като дете! 😉 Времето мина и истинската Барби е неузнаваема! 🧐😲 Тя е напълняла и е загубила ангелската си красота, чиито нови снимки можете да видите в тази статия! 👇

Спиращата дъха и хипнотизираща красота на това момиче завладя милиони, когато беше още малко дете. Нейното име стана известно във всяка част на земното кълбо като едно от най-красивите момичета, наречено „Барби-момиче“. Нейните снимки мигновено се разпространиха в мрежата и привлякоха вниманието на потребителите на мрежата.

Някои от тях искрено се възхищаваха на невероятната красота на Айра, докато други обвиняваха родителите ѝ, че са съсипали детството ѝ, отнемайки ѝ онези безгрижни години, редактирайки снимките ѝ и карайки я да носи постоянно пълен грим. Никой фотограф не можеше да остане безразличен към нея и тя започна да печели пари още в ранна възраст.

С израстването си обаче тя престава да прилича на същото кукленско момиче с идеални черти. Сега тя е тийнейджърка, която е напълняла и е престанала да бъде същото популярно и успешно момиче. Тя се е превърнала в обикновено дете. Някои са на мнение, че тя все още заслужава титлата „едно от най-красивите момичета в света“.


Like this post? Please share to your friends:
Azbuh