Момиче, което приличаше на кукла и привличаше всички: Открийте как изглежда това очарователно момиче след 9 години

Това момиченце плени всички със спиращата дъха красота и кукленски вид 😱😍 Любопитно ли ви е да видите как изглежда това очарователно дете след 9 години? 😳🧐 Разгледайте снимките в статията! 👇👇👇

Това малко момиченце, което прилича на кукла, придобива известност само на 2 години. Нейната необикновена красота привличаше възхищението на всички. Тя дори започна да се занимава с моделство на толкова ранна възраст.

Наречена „Известната кукла“, снимките ѝ се разпространяват бързо в интернет. Много хора не можеха да повярват, че тя е истински човек, и обвиняваха компаниите, че редактират снимките ѝ, за да изглеждат нереални.

С течение на времето стана ясно, че Айра наистина е истински човек с необикновена външност.

Не е ясно дали Айра не е пропуснала детството си, тъй като е прекарвала по-голямата част от времето си в модни агенции, вместо да играе с други деца. Безброй фотографи нямали търпение да я накарат да позира пред фотоапаратите им.

Когато пораснала, агенциите постепенно загубили интерес и популярността ѝ избледняла. Въпреки че някои агенции все още я канят на събития или фотосесии, това се случва рядко.

Сега, когато е тийнейджърка, Айра има акаунти в социалните мрежи, където някои хора все още я наричат „кукла“.

Смятате ли и вие, че тя е толкова красива?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh