Момиче, приличащо на кукла: Как изглежда това очарователно момиче след 9 години

Как изглежда момичето с кукленски вид след 9 години

Това момиченце с външност, наподобяваща кукла, се прочува още когато е на 2 години. Очарователното дете привличаше и караше всички да ѝ се възхищават заради необикновено красивия ѝ и зашеметяващ външен вид. Тя дори се занимава с моделство на толкова ранна възраст.

Момиченцето се сдоби с титлата „Известната кукла“, тъй като външният ѝ вид наподобяваше красива кукла.

Възхитителните снимки на Айра веднага се разпространиха из целия интернет и хората наистина не можеха да повярват, че това всъщност е човек, а не неодушевена кукла. Те също така обвиниха компанията, че толкова много е редактирала снимките, че момичето изобщо не изглежда истинско.

Докато с течение на времето всички се увериха, че момичето всъщност е истински човек с абсолютно красива външност.

Все още не е известно дали момиченцето е прекарало зле детските си години или не, тъй като детето не е общувало и не е играло с други деца, а постоянно е било заето в модните агенции.

Всъщност Айра била много популярна и толкова много фотографи искали да позира за снимки.

Времето минаваше, момичето започна да пораства и повечето агенции отказваха да си сътрудничат с нея, като по този начин популярността ѝ постепенно изчезна.

Разбира се, понякога има някои агенции, които продължават да канят момичето на събития или фотосесии, но това, за съжаление, се случва доста рядко.

Подобно на своите съвременници, Айра има акаунти в социалните мрежи, където някои хора все още продължават да я наричат „кукла“.

Намирате ли я за красива?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh