Мъжът подозира, че детето му не е биологично, прави ДНК тест зад гърба на съпругата си и ето какво открива.

За да научите какво е открил той, след като е направил ДНК тест – вижте статията!

Днешният герой споделя историята си и взривява мрежата. Той започнал така: след като се срещал с любимата си жена в продължение на около година, те създали прекрасно семейство заедно, споменавайки, че една от причините за привидно ранния брак била, че тя забременяла.

Тъй като били повече от сигурни, че са постъпили правилно и нямало за какво да се притесняват, те заживели спокойно. Всичко обаче се променя с дългоочакваната поява на сина им.

Припомняме, че човекът е публикувал тази история, когато синът му вече е бил на пет години и е имал 3-годишна дъщеря. Мъжът изведнъж осъзнал, че синът му е забележимо по-тъмен от съпругата му, която за разлика от него била с тъмна кожа. Той започнал да изпитва сериозни съмнения.

Щом се появила дъщеря му, съмненията му станали още по-големи. (Дъщеря му имала такива сини очи като него) Той дори решил да си направи ДНК тест, за да се увери. Започнал да се чувства несигурен, но съпругата не знаела нищо за тази ситуация.

За щастие тестът показал, че това всъщност е биологичният му син, но въпреки това той не можел да живее спокойно с факта, че е направил теста зад гърба на съпругата си. Щом научила всичко това, тя нямала думи. Дори го нарекла расист.

Потребителите на мрежата застанаха на страната на съпругата му, като обясниха, че тя изобщо не е реагирала прекалено остро, наричайки го неблагодарен и безсърдечен човек.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh