„Мъж №1 на Франция навърши 87 години!“ Ето какво са направили възрастта и годините с Ален Делон

Още в 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s жените го наричаха най-горещия жив мъж, чийто хубост разтапяше сърцата! 🫠💘 „Веднъж крадец“, „Господин Клайн“ и други филми му донесоха голяма слава и признание! 👏 Времето обаче не щади никого! 🥱😳 Делон вече е 8️⃣7️⃣-годишен пенсионер, чиито последни снимки можете да намерите в тази статия! 👇

Дрипавата кариера на А. Делон продължава няколко десетилетия, през които той бележи своето незаменимо място и значителен принос в големия свят на киното. Той се превърна в една от най-търсените фигури на сребърния екран.

А. Делон достига големи висоти в кариерата си след участието си в такива велики филми като „Роко и неговите братя“, „Двама в града“ и „Господин Клайн“. Освен с невероятния си талант, забележителни роли и професионализъм, той се превръща и в мъж номер 1 на Франция, за когото мечтаеха милиони момичета тогава.

Минаха много години и легендарният актьор вече отпразнува 87-ия си рожден ден. Трудно е да се повярва, че един от най-привлекателните мъже в историята далеч не е същият. Дори десетилетия след оттеглянето му името му продължава да е сред тези на най-желаните филмови звезди.

Сега го виждаме с многобройни бръчки, отпусната кожа и посивяла коса. Възрастта вече се е отразила на секссимвола, който някога побъркваше всички с харизмата си и перфектните пропорции на лицето. Някои дори се затрудняват да го разпознаят сега.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh