„Наистина ли е бременна отново?“: виждайки Риана отново с кръгло коремче, феновете бяха объркани

Риана не иска да спира! Очевидно последният ѝ избор на облекло разкрива голяма тайна😳😮Е, добре, вече няма причина да крие статуса🧐Предаде се истината!🤐

Риана често обича да изненадва феновете си. През февруари тя обяви, че е бременна за втори път и е в шестия месец. Певицата, дори докато е бременна, е известна със смелия си стил. И този път също не прави изключение.

Тя винаги е показвала растящото си коремче на всичките си фенове. Избираше елегантни и стилни тоалети, точно както по време на първата си бременност.

Но невероятното се случи! Риана беше забелязана да носи кафяв топ с отворено деколте и джобове по средата на тялото. Тя съчета топчето с кожено палто в пясъчен цвят и избра сини панталони. Визията ѝ беше допълнена със златни обеци и колие. Оказа се, че това е една прекрасна вечерна визия.

За много фенове образът ѝ беше много странен. Повечето от тях бяха възхитени да видят красотата и привлекателността на Риана. Но някои дори си помислиха, че Риана отново е бременна, и оставиха коментари като „тя изглежда перфектно, когато е бременна“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh