„Най-накрая бяха заловени!“ Ето как изглеждат сега децата на Мила Кунис и Аштън Къчър

„Със сигурност ги очаква кариера на модели!“ 😍 Въпреки че звездните родители се стараят да не показват децата си, папараците могат да ги забележат 🤗❤️ Вижте най-редките кадри В статията ⬇️⬇️⬇️

За децата на Мила Кунис и Аштън Къчър се знае малко. Те са родени през 2014 и 2016 г., но родителите им невинаги споделят снимки на децата си в социалните мрежи.

Не може да се каже, че кариерата на Мила е успешна, но Кътчър напоследък не влиза в заглавията на вестниците. Тогава стана ясно, че е диагностициран с рядък вид васкулит и това състояние е причината резултатите му да започнат да се влошават. Това заболяване почти е довело до загуба на слуха, зрението и равновесието.
Въпреки всички трудности, Мила и Аштън създават прекрасно семейство. Те живеят в дървена вила с модерна архитектура и семпъл дизайн.

През 2014 г. в семейството се ражда дъщеря – Уайът. Тя мечтае за космоса и да стане астронавт, готвач в космоса. Иска да сбъдне необичайната си мечта. Момичето иска да стане астронавт и готвач на Международната космическа станция.

Синът Димитри се ражда през 2016 г. и за него се знае още по-малко. След Ковида-19 семейството започва да пътува из страната, носейки маски. Аштън казва, че синът им, който е на 6 години, е прекарал почти цялото си детство, криейки се зад маска.

Родителите смятат, че няма нужда да показват децата си на обществеността. „Не обичаме да публикуваме снимки на децата си в социалните мрежи, защото всеки човек трябва сам да реши дали иска да бъде публична личност или не“, казаха те.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh