„Намерила е милиардер и е забравила покойния си съпруг!“ Това се случва с вдовицата на американската звезда Патрик Суейзи

На адрес 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣ светът се сбогува с него! 😭🙏 Легендарният актьор почина, оставяйки съпругата си сама! 💔😢 Минаха години, а Лиза запази ангелската си красота! 😍 Тя намери нова любов и се омъжи отново! 😍🫠 Вижте как изглежда днес в тази статия! 👇


Милиони жени бяха лудо влюбени в забележителния, талантлив американски актьор, танцьор и певец и автор на песни П. Суейзи. Сърцето на легендарната звезда обаче принадлежеше на една-единствена жена, която остана до него дори в последните му мигове.

За съжаление емблематичната звезда почина от рак на 58-годишна възраст, оставяйки целия свят в сълзи и скръб. Любовната история на тази двойка разцъфтява на снимачната площадка на филма „Призрак“. Дори след 34 години брак те запазват романтиката и страстта.

Суейзи е на 20 години, когато за първи път пресича пътя си с Лиза в края на 70-те години на миналия век. По това време тя е все още на 15 години и е записана в балетно училище. По-късно той признава, че именно безразличието на Лиза към него е откраднало сърцето му. През 1975 г. двамата се женят, но животът им е изпълнен с предизвикателства и трудности.

Трагично губят дете, което оставя завинаги следа и за двамата. След това напускат живота си бащата и сестрата на Патрик. По-късно той е диагностициран с рак, който в крайна сметка слага край на живота му. В продължение на много години тя смята, че да се среща с друг мъж ще се счита за предателство.

Сега, на 65-годишна възраст, тя е щастливо омъжена за милиардера Алберт ДеПриско. Жената и американският бижутер споделят обща къща във Флорида. Може да се каже, че Лиза все още запазва своя чар и привлекателност дори след толкова много години.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh