Напуснах момичето по средата на срещата ни в един отдалечен парк, докато всичко изглеждаше наред, но ето причината

Това, което видях след краткото си отсъствие, разби сърцето ми на парчета. Вижте какво се случи в тази статия!

Днешната интересна история е споделена от мъж, на когото се е наложило да изостави жена по време на първата им среща заради нещо, което тя е направила. Въпреки това той все още имал съмнения и се колебаел дали е постъпил правилно, търсейки съвет сред потребителите на мрежата.

Мъжът и момиче на име Ким се запознават в приложение за запознанства. След няколко дни онлайн комуникация двамата се надяват, че ще могат да създадат връзка в живота. Затова не им отнело толкова много време да решат да се срещнат и да започнат нова глава.

Той се надяваше, че решението му да я изостави не го прави лош човек, тъй като всъщност имаше доста основателна причина да го направи. Най-напред те взеха две чаши кафе и водеха приятен разговор. Скоро решиха да отидат в един парк.

Тъй като пътят дотам отнемаше половин час, бъдещата двойка използва това време, за да се опознаят по-добре и да решат дали имат много общи неща или не. Когато вече се разхождали в парка, на мъжа му се приискало да отиде до тоалетната.

Той не знаеше, че по време на краткото му отсъствие момичето щеше да се запознае с нови хора. Когато се върнал, той я видял да разговаря с друг мъж и скоро разговорът им преминал във флирт. Когато се приближил до тях, онзи човек го попитал кой е той.

Ким побърза да каже, че е негов добър приятел и няма нищо против да даде номера си на това момче. Поведението ѝ накарало мъжа да се съсипе. Той реши да я остави точно там и да се върне сам, тъй като предстоящият половин час с нея определено щеше да е неприятен.

За негова изненада потребителите на мрежата започнаха да го карат да се чувства виновен, че е оставил невинното момиче в парка съвсем само. Ето защо мъжът търси съвет и трябва да разбере дали всъщност се е отнесъл зле с нея, или не.

Споделете мнението си за тази ситуация в раздела за коментари!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh