„Напълно е загубила свежестта си!“ Папараци уловиха Деми Мур на 58 г. по бански и разочароваха феновете

„От желана дама в изсъхнала баба!“ 🤢 Мъжете бяха луди по красотата на Мур, но това, на което прилича сега, остави феновете недоволни 😲🙄 Имате възможност да я видите тук 👇👇👇👇

За мнозина Деми Мур не остарява, дори и на 58-годишна възраст. Наскоро звездата реши, че трябва да се чувства свободна и да оцени напълно всички радости на живота. За да направи това, тя реши да води самотен начин на живот.
Неотдавна фотографите я забелязаха, докато беше на почивка на топлите острови. Когато снимките се появиха в интернет, всички започнаха да обсъждат външния вид на звездата. Много фенове похвалиха красотата ѝ, докато някои бяха недоволни от външния ѝ вид и посочиха недостатъците ѝ.

„Тя вече прилича на баба“, „Тя вече явно е остаряла“, „От тази красива жена не е останало нищо“, „Тези, които пишат, че е грозна, завиждат“, „На тази възраст изглежда страхотно“, пишат интернет потребителите.

Интернет потребителите се разделиха на две части и спореха в коментарите. Какво мислите вие, все още ли е красива или не? Споделете с нас в раздела за коментари.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh