„Напълно неприемливо за възрастта ѝ“: Неотдавнашните снимки на актрисата Стоун в разкриващ се боди костюм станаха обект на разгорещени дискусии

63-годишната Стоун беше критикувана, след като показа тялото си в разкриващ се боди костюм

В момента външният вид на изключителната, харизматична и всепризната актриса Ш. Стоун е обект на разгорещени дискусии в социалните мрежи.

Вярвате или не, емблематичната и високо оценена филмова звезда вече е на 60 години, но продължава гордо да показва безупречното си и умопомрачително тяло в доста смели и разкриващи тоалети. Мнозина наистина не могат да повярват на очите си, когато научават истинската ѝ възраст.

Особено под снимките й от ваканцията вероятно ще откриете много хубави комплименти за нейната привлекателност и неостаряваща красота. Мнозина твърдят, че тя изглежда много по-добре от своите колеги и звезди на същата възраст.

Докато като всяка знаменитост на Земята и тя си има хейтъри и недоброжелатели, които продължават да твърдят, че Стоун по-добре да не публикува подобен тип снимки и че носенето на такива разкриващи се тоалети е напълно неприемливо за нейната възраст.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh