Наричайте дъщеря ми „те“! Дъщерята на Лопес дебютира с новата си къса прическа и момчешки имидж

Лопес дори не може да вдигне очи от притеснение, когато е с „дъщеря си“! 😬 Камерите тайно са заснели обърканата звезда до наследницата си, която отказва да бъде момиче! 🧐😮 Еме беше забелязана с къса прическа и в момчешки дрехи, чиито последни снимки можете да откриете в тази статия! 👇

Още през 2008 г. тя посрещна близнаци заедно с бившия си съпруг М. Антъни. Изминаха 15 години, а животът и външният вид на децата ѝ не спират да бъдат в центъра на вниманието. Хората обръщат много по-голямо внимание на тийнейджърката Еме.

Цялата работа е в това, че изборът на момичето често пада върху момчешки тоалети, състоящи се от свободни тениски, къси панталони и шапки. Тя има и нова прическа, която сигнализира, че в момента се намира в пътя на себепознанието. Представете си само изненадата на феновете, когато Лопес помоли да наричат Еме „те“, а не „тя“!

„Къде са гените на мама?“, „Светът се е обърнал с главата надолу“, „Почакайте малко и ще я видите съвсем различна!“, „Завиждайте тихо! Тя е късметлийка, че има избор“, „Какво става с децата от нашето поколение?“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh