Наричайте я „те“, а не „тя“! Как изглежда дъщерята на Лопес и Антъни е в заглавията на вестниците

Тя не може да вдигне очи от притеснение, когато дъщеря ѝ дебютира с подстрижка и момчешки стил! 🫣😬 Именно в 2️⃣0️⃣0️⃣8️⃣ звездата посреща наследницата си с тогавашния си съпруг! 😮😍 Мнозина очакваха да видят момичето в моделството, а тя избра друг път! 😧🤐 Бъдете готови да видите най-новите ѝ снимки в тази статия! 👇

Именно през 2008 г. знаменитостта посреща близнаците си – Макс и Емме. Феновете ѝ бяха повече от сигурни, че наследниците ѝ ще наследят гените на майката, която е привлекателна и красива като нея. Нещо обаче се обърка! Тийнейджърката по нищо не прилича на холивудската красавица.

За голяма изненада на всички тя се появява с дръзка подстрижка и често е облечена в момчешки дрехи, които не демонстрират никаква женственост и очарование. Понякога хората ясно забелязват разочарованите погледи на Лопес, предполагайки, че тя е била напълно неподготвена за такъв неочакван обрат.

„Изчакайте малко и ще видите как тя сияе“, „Какво не е наред с нашето поколение? Тя сякаш следва пътя на дъщерята на Джоли!“, “Завиждайте тихо! Тя има късмета да е дъщеря на една от най-привлекателните живи жени“, „Кой си ти, че да я съдиш?“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh