Наричайте я „те“, а не „тя“! Новите скандални снимки на наследницата на Лопес предизвикаха фурор

Лопес моли феновете да наричат дъщеря ѝ „те“, а не „тя“!😬 Звездата подкрепя нетрадиционния подход към пола на наследницата си, чийто променен външен вид можете да видите в тази статия! 👇👇👇

Подобно на дъщерята на Джоли, наследницата на Дженифър Лопес – Ема, изненада всички с изцяло новия си имидж. Петнайсетгодишната тийнейджърка изобщо не прилича на момиче и това поражда някои въпроси сред феновете.

Звездата от шоубизнеса окуражава дъщеря си, показвайки непоколебимата си подкрепа. Тя приема нетрадиционния й полов подход и й позволява да открие истинската си същност в пътуването си към себепознанието.

Откритият подход на Лопес обаче води до смесени реакции. Онези, които помнят Ема като момиче, сега са изненадани, виждайки как се е променила, докато останалите гледат на това като на норма, срещу която нямат нищо против.

Фактът, че емблематичната звезда и нейната наследница нямат нищо общо по отношение на външния вид, не оставя никого безразличен. Животът им никога няма да спре да бъде център на внимание. Самото семейство не отрича, че тя не прилича на момиче.

Може би просто има различна интерпретация на женствеността и най-вероятно не се интересува от мнението и критиките на другите.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh