„На инвалидна количка и с изкривено лице!“ Ето как здравословните проблеми са променили Тим Къри

Може би го помните като клоуна Пениуайз в „То“!🎬 Минаха години от излизането на филма, а Тим Къри изглежда неузнаваем днес! 🤫😬 Семейството му е крило инсулта му години наред и сега е време да го погледнем! 😨🙏 Нека хвърлим светлина върху настоящия живот на актьора в тази статия! 👇

Легендарният Тим Къри, запомнен най-вече като Пениуайз в „То“, прави кариера в продължение на повече от четири десетилетия. Филмовата звезда е изградил шеметна кариера.

Големият брой страхотни роли, неговата харизма и значителен принос към филмовата индустрия го оформят като един от най-хвалените и извисяващи се актьори на епохата. През 2012 г. обаче се случва нещо фатално, когато актьорът получава инсулт и се налага да се подложи на продължителна физическа и логопедична терапия.

Интересно е, че той е роден в семейство, в което баща му служи като методистки капелан на Кралския флот, а майка му работи като училищен секретар.

На 6-годишна възраст той става сопран в местния църковен хор, а още на десет години навлиза в света на шекспировата актьорска игра. Започва да посещава пансиона Kingswood School в Бат. Фактът, че актьорското майсторство е негово призвание, става ясен още в крехките му години.

За тези, които не знаят, той е високо ценен и заради красивото си пеене. Патрик Барлоу дори го описва като „напълно съвършен“ и „готов“. Благодарение на певческите си способности той получава професионална работа в рамките на 24 часа, след като е в Лондон. Невероятният талант на Тим оставя всички продуценти дълбоко впечатлени.

Той все още смята актьорството за свое призвание, като го запазва като своя основна страст. В стремежа си да стане професионален актьор той започва да работи с такива престижни театрални компании.

Претърпеният от него инсулт не остава незабелязан и той прекарва години в логопедична и физическа терапия. Сега той често се придвижва с инвалидна количка.

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh