„На мъжете не е позволено да гледат това!“: Джиджи Хадид отново изненада феновете, като показа татуировката си на смело място

Колко уверено показва татуировката на тайната част от тялото!🔥😱Очевидно Джиджи изпраща послание на бившия си чрез такива смели снимки, като казва: „Виж какво си загубил“😑🤤

Вече не е тайна, че Зейн Малик гради нова връзка с друга известна личност. Бившата му партньорка Джиджи Хадид обаче публикува уникални, смели снимки, които изненадват всички нейни фенове․ С тези снимки тя сякаш казва на бившия си, че е загубил такава красива жена като нея.

Докато си почиваше с приятели, Джиджи спечели сърцата на последователите си, когато публикува снимка с временна татуировка на дракон на задните си части. Такава татуировка, разбира се, шокира феновете, защото е необичайна за едно очарователно, мило и нежно момиче.

Някои фенове я похвалиха за този избор․ Те бяха вдъхновени от главната героиня на филма „Момичето с драконовата татуировка“, затова бяха разочаровани, когато разбраха, че татуировката не е постоянна.

Когато Джиджи се сдобие с постоянна татуировка, тя ще се присъедини към редица други знаменитости като Хейли Бийбър и Оливия Уайлд․ Не е тайна, че те винаги уверено показват татуировки на тайни места.
Хареса ли ви татуировката на Джиджи?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh