„На 12 години – вегетарианец с бръсната глава!“ Скандалното поведение на детето на Швимер предизвика голям отзвук

През 2011 г. Рос от „Приятели“ посреща дъщеря си! 😲😍Клео обръсна главата си и се нарече вегетарианка, което предизвика въпроси сред феновете! 🤔🧐 Вижте как изглежда сега в тази статия! 👇👇👇

Сигурно няма човек, който да не е гледал поне един епизод на „Приятели“ и да не познава този герой, който беше блестящо изигран от успешния актьор Д. Швимер. Въпреки звездната му слава в киното, малко хора знаят за личния му живот.

Забележителният актьор е баща на дъщеря, чиито скорошни необичайни постъпки предизвикаха сензация. Тийнейджърката обръсна главата си и започна да твърди, че е вегетарианка, което дори се стори смешно на потребителите на мрежата.

Освен това тя е голяма защитничка на правата на животните. Хората обаче все още трудно могат да разберат как едно толкова младо момиче може да вземе решение по толкова сериозни теми и да промени имиджа си до неузнаваемост.

Изглежда, че филмовата звезда подкрепя предпочитанията на дъщеря си, като ѝ позволява да започне своето пътуване към себепознанието.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh