„На 8-месечна възраст той тежи 44 кг!“ Невероятната трансформация на едно момче с наднормено тегло се превърна в тема на дискусии

Спомняте ли си това необичайно бебе? 🧐🤔 Сантяго Мендес, придобил популярност с нестандартния си външен вид, се е променил до неузнаваемост, чиито последни снимки можете да намерите в тази статия! 👇👇👇

Когато това момченце беше все още на няколко месеца, то вече беше придобило цялостна популярност благодарение на нестандартния си външен вид, причинен от прекомерното наддаване на тегло. Той се ражда през 2013 г., като става петото дете в голямото семейство.

Колкото и изненадващо да изглежда, той успява да достигне 20 килограма, когато е на една година, и коренно се различава от връстниците си с необичайния си външен вид. Майка му е тази, която го прехранва, без да има лоши намерения и без да подозира до какво ще доведе това.

Скоро здравето му се влошило и на семейството не му оставало нищо друго, освен да потърси помощ в социалните мрежи. Мнозина се включиха в подпомагането на бедното дете и сега, на 7-годишна възраст, то вече прилича на обикновено момче, което изглежда точно като връстниците си.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh