„На 82 години очаква бебе от 29-годишен любовник!“ Това е младата партньорка на Ал Пачино и майката на неговото бебе

„Омг, как спи с този съсухрен старец?“🤢Папарашки снимки на Ал Пачино с любовницата му и новината, че ще имат бебе, допълнително разочароваха феновете😲😬Право да ги погледнете тук

Като се има предвид напредналата възраст на Ал Пачино, никой не би могъл да предположи, че той ще избере толкова млада партньорка и дори може да добави към списъка си деца. И между другото, още един актьор. В крайна сметка Робърт де Ниро също стана баща за седми път, като той все още е с три години по-млад от Ал Пачино.

Въпреки това се носят слухове, че Ал Пачино вече се е разделил с младата си съпруга, която, както казахме, дари актьора с четвърто дете. Казват, че младата жена дори е подала съдебен иск и отказва да позволи на сина си да общува с актьора.

Въпреки това папараците уловиха момента, за да ги заснемат заедно в Холивуд. Двойката била пред ресторант, а папараците публикували нови снимки в интернет, които веднага станали вирусни.

„Тя прилича повече на негова внучка, а не на съпруга!“, „Не разбирам как живее с него!“, „Тук няма искреност на чувствата!“, „Какво е намерила в този дядо?“, пишат интернет потребителите. Какво можете да кажете за тях?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh