Невероятната история на най-грозното момиче в света не позволява на никого да остане безразличен

Никой не е дошъл на рождения ѝ ден, за да разбие сърцето ѝ на парчета! 😢💔 Лизи вече е на 31 години и ето как се справя с ежедневните предизвикателства и критики! 😧🫣 За подробности – вижте статията! 👇👇👇

Това е Лизи, която още от раждането си е диагностицирана с рядък синдром. Лекарите предричат, че тя няма да може да говори, да се храни и да се движи самостоятелно, като по този начин пълноценният живот ще остане съкровена мечта за нея. Но вижте я сега!

За голяма изненада на всички Лизи не само завършва училище, но и продължава да учи висше образование и дори пише книга по психология. Нейният път към успеха и решителност са неща, от които повечето хора в днешно време трябва да се вдъхновяват.

По време на ученическите си години тя се сблъсква с негативизъм и критики от страна на съучениците си, които не пропускат нито една възможност да я обиждат и съдят заради странния ѝ външен вид. Невинното момиче не можело да разбере защо съдбата ѝ е подготвила толкова много предизвикателства.

Сега, когато вече е на 31 години, тя живее пълноценен живот, води собствен блог и оказва непоколебима подкрепа на милиони хора по света. С ръст от 152 сантиметра, тя тежи не повече от 30 килограма. Тя е напълно сляпа с едното си око.

Нейната силна воля, издръжливост и самопризнание са ключът към пълноценния ѝ живот.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh