Невероятният дом на мечтата „Направи си сам“ на тийнейджър строител – открийте как е превърнал стари материали в зашеметяващо светилище

„Тийнейджърът построява дом на мечтите си сам и само на 17 години“ 🤯🫣 Няма да повярвате как този тийнейджър построява собствения си дом от нулата 😳😱 Открийте как Том използва рециклирани материали и чиста решителност, за да създаде уникално, бюджетно убежище 😲🔥 Любопитно ви е да видите повече? 🫢🤔 Вижте статията, за да научите цялата история! 👇

Само на 17 години Том извършва забележителен подвиг, като построява от нулата дома на мечтите си.

Мотивиран от високата цена на жилищата и от копнежа за прост, лишен от стрес начин на живот, Том използва майсторството и находчивостта си, за да създаде красив дом с помощта на рециклирани материали и ограничен бюджет. Сега, на 20-годишна възраст, той с гордост притежава своя дом, освободен от бремето на наема.

Очарователното жилище на Том е разположено върху земята на дядо му и демонстрира смесица от традиционна английска и рустикална естетика. Пътуването му започва с покупката на ремарке на 17 години и докато жонглира с работата и чиракуването в дърводелството, той старателно изгражда дома си, използвайки материали като лиственица, оградни пана и възстановени прозорци.

Интериорът е доказателство за ангажимента на Том към бюджетното строителство, като включва зашеметяващ регенериран дървен материал.

Жилищното му пространство включва малко работно място, удобен диван и монтиран на стената телевизор. В кухнята, гениално изработена от рециклирани дъски от скеле, са разположени всички основни уреди.

Банята излъчва селски чар със своята химическа тоалетна и стени от гофрирана ламарина, а горна стълба води до уютната таванска спалня на Том.

С общ бюджет от едва 8 200 долара и почасово заплащане от 5,50 долара по време на строителството, финансовата дисциплина и изобретателността на Том превръщат мечтата му в реалност.

Въпреки скромните си доходи Том спестява усърдно, за да си позволи рециклираните материали, които придават на дома му уникален характер.

Тъй като очаква бъдещи подобрения, къщата му е свидетелство за решителност, творчество и силата на находчивото притежание на дом.

Любопитно ви е да видите повече? Гледайте видеото за пълна обиколка на впечатляващия дом на Том и се вдъхновете от неговото пътуване.

Споделете своите мисли и впечатления!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh