Невероятното преобразяване на изоставена дървена колиба в мечтано място за живеене от един хитрец

Мъж съживява „грозна“ занемарена колиба и я превръща в мечтано място за живеене! 😲😍 След като е изоставена в продължение на 100 години, порутената постройка получава втори шанс! 😳👏 Вижте снимките преди и след в тази статия! 👇👇👇

Днешният герой е запален по закупуването на разрушени сгради и превръщането им в мечтани места. Той вече е работил и е доказал уменията си с булдозер, багер, самосвал, трактор, както и с грейдер за пътища.

А наскоро е купил стара хижа, която е била занемарена повече от век. Видял е голям потенциал в нея и става дума за нещо повече от реконструкция на къща. Хитрецът определено е натрупал достатъчно ценен опит.

Първо, той бързо огледа сградата, изследвайки вътрешността и външността ѝ, вече гледайки на нея като на своя новопридобита къща. Реши да не губи време и вече си осигури добро пространство отвън. Това щеше да му помогне да започне проекта.

Освен това щеше да ускори процеса на реконструкция, тъй като наличието на доста просторна площ щеше да му помогне да влиза и излиза лесно от къщата. Като първа задача той събори няколко дървета с помощта на минибагера си. След това изхвърли всичко старо и изгнило.

Тъй като забелязал, че подът не е изравнен, побързал да поправи това, като монтирал допълнителни подови греди.

Можете да видите видеото по-долу и да видите първата част от ремонта.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh