Невероятното преобразяване на къщата на тази баба от нейната внучка не оставя никого безразличен

Момичето поправило „ремонта“ на баба си и коренно преобразило мизерно изглеждащия апартамент! 😱🤯 Ето и снимките преди и след, които ще оставят всички без думи! 🤐😮

Разбира се, когато човек погледне този апартамент, не изглежда така, сякаш спешно се нуждае от ремонт. Внучката на днешната бедна и застаряваща баба обаче решава да преобрази радикално жилището и сега то изглежда по съвсем различен начин.

Тя просто искала възрастната си баба да не живее в лоши условия и решила да промени всичко до корен. Къщата станала не само по-лека и стабилна, но и по-удобна и естетична.

Ето как е изглеждала преди. Когато гледаме тези снимки, става трудно да повярваме, че подобно място би се превърнало в такава невероятна и луксозна къща. Нека започнем с коридора.

Скоро Алиса започна да работи усърдно и старателно! Между коридора и всекидневната няма врата. Цялата територия представлява 74 квадратни метра, а височината е три метра. Ето как е изглеждал той преди преобразяването!

Къщата е боядисана в бели, сиви и тъмнозелени цветове. Мебелите в кухнята са с оранжеви елементи. Този ярък цвят се превръща в последен щрих към монотонните нюанси на стените и мебелите.

Тоалетната и банята са в сиво и червени стени. В банята има и рафт, на който могат да се съхраняват кърпи, бельо и други аксесоари.

Може да се каже, че този апартамент идеално съответства и на сезона.

Що се отнася до всекидневната, тя има дълги панорамни прозорци като на балкон. Това създава специална атмосфера и прави жилището по-леко и визуално по-просторно.

Масата за хранене също изглежда великолепно. Вазата в нея сякаш е създадена точно за тази стая. Да се каже, че момичето е избрало просто перфектни елементи за интериора и дизайна, няма какво да се каже.

Какво мислите вие? Споделете мнението си в коментарите!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh